начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

БЕЗСИЛИЕТО НА НАЦИЯТА В ТЪРСЕНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТ

Дискусии на тема съдебната власт в България

БЕЗСИЛИЕТО НА НАЦИЯТА В ТЪРСЕНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТ

Мнениеот penka_zaharieva » 02 Юни 2008, 16:00

ИМАМ ДЕЛО ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА УВОЛНЕНИЕТО МИ ЗА НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО,ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАЕМАНАТА ПРЕДИ УВОЛНЕНИЕТО РАБОТА,И ИЗПЛАЩАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО 6-МЕСЕЧНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ.НА 1-ВА И 2-РА ИНСТАНЦИЯ ПЕЧЕЛЯ ДЕЛАТА.НО ВЪВ ВКС-ГУБЯ ДЕЛОТО.ЗАЩО?ЗАЩОТО НА ОТВЕТНИЦАТА СЪПРУГЪТ И Е СЪДИЯ ВЪВ ВКС.КАК ДА ТЪРСЯ ПРАВАТА СИ? ОСВЕН В СТРАСБУРГ?
penka_zaharieva
Нов потребител

Мнениеот Mitanova » 10 Юни 2008, 20:00

Не си платил на когото трябва или не достатъчно....
Mitanova
Нов потребител

Мнениеот Clavdivs. » 10 Юни 2008, 20:19

Mitanova написа:Не си платил на когото трябва или не достатъчно....

Я! А?! Чудо! Аз прогледнах нямам вече проблеми с очите!!!!! Виждам и мъъънички буквички...

Хахахха какво плащане, к'ви пет лева? Дело за незаконно уволнение и "плащане" хахахаххаха смЕх......

Ето такива особи като многоуважената Митанова раздухват митовете за гоооолямото плащане.....
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот Mitanova » 10 Юни 2008, 21:04

Постингът е модериран, поради това, че:
1./ Участникът продължава да крещи и след като е предупреден за недопустимостта на такова поведение.
2./ Няма нищо общо с тематиката на раздела.

Модератор: mi_lena
Mitanova
Нов потребител

Мнениеот Clavdivs. » 10 Юни 2008, 21:12

Mitanova написа:УВАЖАЕМИ Clavdivs ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВАШ ТВЪРДЕНИЯТА МИ ЗА ЛИПСА НА АНГАЖИМЕНТИ.АЗ ПОНЕ СЪМ СЕ РЕГИСТРИРАЛА СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ И НЕ СЕ КРИЯ ЗАД ПСЕВДОНИМИ И НЕ ВИЖДАМ КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА ЧОВЕК ДА ПОПИТА И СВЕРИ МНЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМА СИ. НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ЧЕ ВЪПРОСИТЕ КОИТО СЕ ПОСТАВЯТ ТУК СЕ ДИСКУТИРАТ И ОБСЪЖДАТ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.ТАКА ЧЕ СПРИ ДА ПРЕПРАЩАШ ХОРАТА В ТАЗИ ИЛИ ОНАЗИ ЧАСТ НА ФОРУМА. В КРАЙНА СМЕТКА ТОВА ФОРУМ ЛИ Е ИЛИ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КЛИЕНТИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ? АКО НЕ ТИ Е ЯСНО ЗА КАКВО СА ФОРУМИТЕ ПОЧЕРПИ ОПИТ ОТ ODIT.INFO.
СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СЕ РЕГИСТРИРАХ И ПОТЪРСИХ ПОМОЩ ТОЧНО В ТОЗИ ФОРУМ. ЯВНО ТУК ВСИЧКО Е ОПОРОЧЕНО...

Многоуважена г-жа/г-це Митанова. Мисля, че бях пределно ясен като Ви отправих забележка да не пишете само с главни букви в този форум, защото това изразява викане. Не съм изразявал мнение дали е лошо или не да се пита. А Ви препратих в/във /под/форум наказателно право, защото там модератора е безкомпромисен по отношение на "дерящите" се..... както надявам се и модовете на останалите раздели...

:evil:
Clavdivs.
Потребител

Назад към Съдебна власт