начало

Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС

неизплатено обезщетение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

неизплатено обезщетение

Мнениеот katq_veleva » 12 Сеп 2012, 14:50

Здравейте!
От септември 2006г бях назначена на постоянен трудов договор.От м.юли 2010 год. ползвах отпуск за отглеждане на дете до 2 год.възраст, който изтичаше на 31,07,2012г. На 06,07,2012 ми беше връчено 30-дневно предизвестие за прекратяване на трудов договор.На 06,08,2012 получих заповед за прекратяване по чл 328,т1,ал1.В заповедта имам упоменато, че трябва да ми се изплатят 71 дни неизползван отпуск.На 07,09,2012 г изпратих декларация за изплащане на обезщетение по чл 222.
По трудов договор работодателят трябва да ми плаща на всяко последно число от текущия месец.
Към момента нямам изплатени никакви пари.
В търг. регистър фирмата ми съществува.Опитах да направя контакт с тях, но на посочения адрес не съществува такава фирма. На посочените телефони отговаря друга фирма, която не е свързана с работодателя ми.
Счетоводството се води от външна счетоводна фирма, от която ми отговарят, че оформят само документи, нямат отношение към заплащане и отказват да ми дадат координати на фирмата.
Писах жалба до инспекция по труда, от която към момента нямам отговор.
Моля за съдействие какво мога да предприема в случая и да потърся правата си.
katq_veleva
Нов потребител

Назад към Трудово право