начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Нова трудова книжка...

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нова трудова книжка...

Мнениеот deniseferinova » 07 Юни 2013, 10:36

Моля, дайте съвет...Изгубена ми е трудовата книжка, фирмите е които съм работила са фалирали и не внасяли документи за архиви. От НОИ нищо не могат да направят, освен да ми дадат ПИК код който в Инспекция по труда не върши никаква работа. От разпечатки по години къде и колко съм работила с този ПИК код, те не могат да ми впишат трудов стаж в нова ТК. Не мога да взема от никой УП-та които ми искат и т.н. Не искам да си губя 4 год. стаж. От инспекция по труда и НОИ никой нищо не знае, вече два месеца обикалям... Само аз ли съм такъв случай с изгубена ТК, не знам... Какво трябва да направя, къде да ходя, какъв е реда...?! Благодаря!
deniseferinova
Младши потребител

Re: Нова трудова книжка...

Мнениеот n6391 » 07 Юни 2013, 11:26

Трудов стаж може да се докаже по съдебен ред. Идете при адвокат, за да ви обясни и помогне.
n6391
Потребител

Re: Нова трудова книжка...

Мнениеот deniseferinova » 10 Юни 2013, 10:37

Няма да е лесно... Благодаря Ви! :/ :)
deniseferinova
Младши потребител

Назад към Трудово право