начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Лични документи

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Лични документи

Мнениеот venko18 » 15 Юни 2013, 07:54

Одобрена съм за работа във фирма, чието седалище е в София. С комплекта документи трябва да изпратя ксерокопие на лична карта (собственоръчно написани трите ми имена и вярно с оригинала). Трябва ли да ме притеснява това? Благодаря предварително!
venko18
Младши потребител

Re: Лични документи

Мнениеот latinka » 16 Юни 2013, 15:57

Съветвам Ви да се обърнете към фирмата и да уточните с каква цел искат копие от личната Ви картата. Не съм убедена какво съдържа "комплекта документи", който следва да "изпратите", но във всички случаи ми се струва логично да предоставите същите в момента, в който отидете да подписвате трудовия си договор.
latinka
Младши потребител

Мнениеот venko18 » 17 Юни 2013, 18:36

Благодаря за съвета. Комплекта документи съдържа - договор, права, задължения на двете страни и копия на личните ми документи. Лошото е, че подписването на договора няма да бъде на место, т.е. аз ще попълня данните, разписвам и пращам чрез куриер. А те от своя страна ми го връщат. Но в договора пише, че след приключването на събитието, нашите отношение автоматично приключват...а моите лични данни остават при тях.
venko18
Младши потребител

Мнениеот kulova » 17 Юни 2013, 19:31

СигурнА ли сте venko18? Най-вероятно става въпрос за абонаментен план на vivacom :mrgreen:
kulova
Потребител

Мнениеот venko18 » 18 Юни 2013, 12:01

kulova написа:СигурнА ли сте venko18? Най-вероятно става въпрос за абонаментен план на vivacom :mrgreen:

:D ха- ха Май така изглежда...
Но е истина
venko18
Младши потребител

Мнениеот REPLAY » 18 Юни 2013, 14:08

Те не могат да ви принудят да си дадете личните данни.Нормално е когато постъпвате на работа да ви искат тези неща(като прибавим и автобиография,свидетелство за съдимост(в някой случаи),медицинско,копие от диплома,трудова книжка..)
REPLAY
Младши потребител

Назад към Трудово право