начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Въпрос за кредит овърдрафт

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за кредит овърдрафт

Мнениеот borisov87 » 10 Окт 2013, 11:19

Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела.
Въпроса ми е следния В началото на 2012г сключих кредит овърдрафт. Юни същата година напуснах местоработата си но не съм уведомявал банката затова понеже рядко теглех овърдрафт а и да изтегля винаги го връщах още преди падежната дата. Сега от началото на годината работя на нова работа(иначе в този периода бях на борсата и получавах по същата сметка обещетение за безработица 400лв).
Въпроса ми е следния какви може да са последствията за това че не съм уведомил банката за промяна в местоработата ми. Те иначе досега не са ме търсили да питат защо вече не се получава заплата по сметката,а и там явно са видели че получавам обещетение за безработица от НОИ известе период но нищо не са казвали засега. Само преди месец ме търсиха понеже имало овърдрафт от и то 1лв :D явно е от някаква такса на който му била минала падежната дата. Та въпроса ми е затова че не съм уведомил банката за когато бях безработен и когато започнах нова работа , какви може да са последствията за мен понеже в договора пише че трябва при промяна в месторабота или адрес незабавно да се уведомят. Ако продължа да ползвам така и банката разбере ще бъда ли съден някакви глоби и т.н. или просто ще прекратят овърдрафта.
borisov87
Нов потребител

Назад към Трудово право