начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

прекратяване на трудово правоотношение съгл.т.328,ал.10

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прекратяване на трудово правоотношение съгл.т.328,ал.10

Мнениеот margo_kostova59 » 22 Авг 2015, 09:15

Здравейте, имам питане :
Мога ли да откажа да приема уведомлението на работодателя за прекратяване на трудовото правоотношение на основание чл.328,ал.1,т.10 от КТ -" при придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст" и във връзка с чл.326,ал.2 от КТ?
Какво ще последва след това?
Какви ще са последиците лично за мен?
Как да постъпя в този случай?/От личен състав ти казват,че трябва в момента на връчванвто или да подпишеш предизвестието или при несъгласие поканват 2-ма свидетели да се подпишат,че не си съгласен да го приемеш. Няма вариант да излезеш от личен състав без подпис на предизвестието/
На 10.10.2014 г съм изпълнила условията за ранно пенсиониране по 2-ра категория труд,уведомена съм за това от работодателя и съм се отказала да се възползвам от това си право.
Благодаря предварително!
margo_kostova59
Нов потребител

Назад към Трудово право