начало

Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС

договор за строителство

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

договор за строителство

Мнениеот dinko124 » 16 Апр 2012, 16:46

здравеите ,нов посредник в строителство и се надявам някои да ми помогне.имам бригада която в момента им търся работа ,нямам фирма както много хора интерисува ме ако намеря строителна фирма какъв е наи подходящият договор между мен и строителя мога ли да подпишем договор за строителство а аз към бригадата граждански договор описан със точния ремонт не да копира трудовия договор защото следват глоби .Технически ръководител съм.Просто съм посредник намирам обект дават 5 лв за кв за смр а аз намирам бригада да свърши работата за 4 лв.какъв договор да подпишем със строителя и съответно аз със бригадата.благодаря предварително просто искам някои да ме светне малко а аз щте ида на консултация
dinko124
Младши потребител

Re: договор за строителство

Мнениеот dinko124 » 16 Апр 2012, 17:22

има ли хора които могат да ме съветват
dinko124
Младши потребител

Назад към Трудово право