начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

неплатени осигуровки чл.214ДОПК

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

неплатени осигуровки чл.214ДОПК

Мнениеот Ivanova_pk » 16 Юни 2007, 11:30

ksfjO;II PW :lol: :twisted:
Последна промяна Ivanova_pk на 02 Юли 2007, 18:45, променена общо 1 път
Ivanova_pk
Нов потребител

Мнениеот rts » 29 Юни 2007, 14:07

Имате нужда от адвокат - има възможност да внесете част от сумата и да разсрочите остатъка (тази възможност можете да упражните само веднъж при принудителното изпълнение). Вещите в апартамента Ви може и да са стари, но ако апартаментът е Ваш, понеже сте търговец и задълженията Ви са във връзка с търговската Ви дейност, може да бъде изнесен на публична продан от публичния изпълнител.
rts
Активен потребител

Мнениеот rts » 29 Юни 2007, 14:11

За да съм съвсем ясна-не можете да избенете плащането (или проданта). Вземете заем и почвайте да плащате.
rts
Активен потребител

Мнениеот Ivanova_pk » 29 Юни 2007, 16:16

Благодаря много за отговорите. Нещата се оправят.
А, ти Лютия, без да знаеш какви са причините ми за неплащане не бъди такъв зъл. Дай ми ел.поща - ще ти обясня и ще прецениш дали е правилно искането ми или не. А може би ще ми станеш адвокат, аз - не съм.
Към всички останали : Трябва ли да плащаме Здравни осигуровки, равни на една месечна пенсия, да отидем на лекар и отново да си платим???? Десятъка бил много тежък през турско?? И още мога да пиша , но това не е журналистическо разследване или ............
Ivanova_pk
Нов потребител

Мнениеот Ivanova_pk » 29 Юни 2007, 17:44

Щом не те интересува не отговаряй на всеки! Най-малко пък на мен. Не съм била болна, има други причини. Дори като си счупих ръката я "гипсираха за първи път " в две различни болници. Докога ще ни източват?????
Лютия винаги ли ставаш с г.... нагоре? Пречупваш всеки отговор със собственото си АЗ. Може би някога трябва да премълчиш, но ти отговаряш едносрично , с една дума, но само и само да си отговорил.
Аз също се "лютя" на някои нередности , но не винаги си пъхам носа, както правиш ти. Все пак ти желая весел Петровден.
НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ. ПО - ДОБРЕ ДА СЕ ВЕСЕЛИМ, А ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ КАКТО ТРЯБВА.
Ivanova_pk
Нов потребител

Назад към Данъчно право