начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

до Турция - с лек автомобил

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

до Турция - с лек автомобил

Мнениеот мики маус » 15 Ное 2003, 14:18

Бихте ли ми погогнали по следния въпрос! - Съпругът трябва да пътува до Турция, но колата е на името на съпругата. Едно пълномощно от нея ще свърши ли работа ? Тя ще направи предварително застраховка за пътуването.
мики маус

Re: до Турция - с лек автомобил

Мнениеот адвокат » 15 Ное 2003, 21:53

Да. И нека в пълномощното пише, че пълномощникът може да управлява автомобила в страната и в чужбина.
адвокат

Мнениеот notarius » 15 Ное 2003, 22:44

Kakvo 6te pravi edna mi6ka v Turtzija?
notarius
Младши потребител

Мнениеот мики маус » 16 Ное 2003, 13:39

Мишката няма да ходи, а трябва да подготви пълномощното за своите познати.
мики маус

Мнениеот Петър Таков » 17 Ное 2003, 12:05

Освен това може да се влезе пеша в турската част на КПП и от там да купи застраховка гражданска отговорност за ~3 пъти по-малко пари.
Петър Таков

Мнениеот мики маус » 17 Ное 2003, 14:03

Благодаря за тази информация, въпреки че тази подробност ми е известна.Проблемът е, че трябва и съпругата да отиде до границата, а оттам да се върне с друг транспорт.Доколкото знам тези застраховки се правят лично от собственика.Не ми е известно друг да може да ги сключва.
мики маус

Назад към Гражданство