начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Обжалване на ТЕЛК решение

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване на ТЕЛК решение

Мнениеот denitsa91 » 19 Дек 2014, 16:39

Добър ден! Прочетох доста статии, относно обжалването на телкови решения. Разбрах, че е в 14дн. срок от узнаване на решението и , че е пред НЕЛК чрез медицинска картотета. Имам следния въпрос: имали някакъв образец на жалбата и от къде трябва да се вземе, понеже мислим да обжалваме решението на телковата комисия, която за 2-ри път остави брат ми без чужда помощ, при условие, че има 100% увреждане по телковото решение. Всяка година това телково решение е с по - виско и по - висок процент, а е без чужда помощ. Тази година когато го заведохме на ТЕЛК казахме на комисията, че нямаме финансовата възможност да плащаме на жени да го гледат, и че ние самите не можем да го гледаме, з-то баща ми е на работа, за да изкарва пари, които дава за брат ми, а аз съм студентка редовна форма на обучение и работя и нямам възможност да се прибирам у дома. Въпреки това отново телковото решение беше 100 % инвалидизация без чужда помощ. Моля Ви да ми помогнете по някакъв начин да излезем от този омагьосан кръг, я който живеем, понеже според мен не е нормално брат ми, който не може да се обслужва сам, дори и да си насипе храна не може сам да получава 130 лв. пенсия и да е без асистент, а баща ми да се принуждава да работи и да не си знае къщата, за да може да го издържа. Предварително Ви благодаря и се извинявам, че Ви натоварвам с лични проблеми.
denitsa91
Нов потребител

Назад към Общи дискусии