начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Адвокати Варна, моля за мнение за К.Бейлерян!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адвокати Варна, моля за мнение за К.Бейлерян!

Мнениеот sotirova2000 » 13 Яну 2014, 15:03

Здравейте,
Спешно ми е нужен адвокат по наказателно дело във Варна.
Мои познати ми препоръчаха да се обърна към адвокат Бейлерян, за когото обаче, нищо не открих като отзиви.
Моля ви, помогнете ми с мнение или препоръки, ще съм благодарна!
sotirova2000
Нов потребител

Re: Адвокати Варна, моля за мнение за К.Бейлерян!

Мнениеот svettoslav » 13 Яну 2014, 15:29

sotirova2000 написа: нищо не открих като отзиви.

А Вие къде точно очаквате да ги откриете тези отзиви? На стената на съдебната палата?

П.П. Щом са ви го препоръчали,значи е свършил определена работа похвално.
Сега,ако искате да е публикувал и правни статии в сп."Правна мисъл",може да не му е останало време за това,кой знае,все пак бивш прокурор е. Пък и в подобен случай-хонорарът е двоен;доказаният теоретик изисква и съответното за това постижение заплащане!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот sotirova2000 » 13 Яну 2014, 15:42

"П.П. Щом са ви го препоръчали,значи е свършил определена работа похвално.
Сега,ако искате да е публикувал и правни статии в сп."Правна мисъл",може да не му е останало време за това,кой знае,все пак бивш прокурор е. Пък и в подобен случай-хонорарът е двоен;доказаният теоретик изисква и съответното за това постижение заплащане!"

Аз изобщо не споменавам хонорар, г-н Svettoslav, нито поставям на съмнение нечий професионализъм.
Благодаря Ви за думичките все пак :)
sotirova2000
Нов потребител

Мнениеот svettoslav » 13 Яну 2014, 16:26

Аааа,нищо нищо,пак заповядайте,ако нещо се обърка на първа инстанция.

П.П. Ще Ви препоръчаме и друг;а ако не го харесате и него-ще ви назначим служебен.
svettoslav
Активен потребител

Назад към Общи дискусии