начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Нужда от съвет при избор на адвокат.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нужда от съвет при избор на адвокат.

Мнениеот turandot » 31 Юли 2015, 13:02

Добър ден.
Приятели, необходим ми е съвета ви. От Бургас съм. Трябва ми добър адвокат в сферата на административното право и по-специално с опит в дела срещу ДАИ и/или КАТ. Става въпрос за обжалване на наказателно постановление. Казуса не е нещо кой знае какво, но е важно човека да си е имал работа с тях, а не тепърва да се упражнява с моето дело.
Благодаря предварително.
turandot
Младши потребител

Re: Нужда от съвет при избор на адвокат.

Мнениеот stoianovs » 25 Сеп 2015, 09:57

Да не пускам нова тема. На един познат му трябва по същият повод адвокат в Ямбол. За съжаление сега ми се обади, че е спешно - за днес 15ч.
stoianovs
Младши потребител

Назад към Общи дискусии