начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

набеждаване или клевета

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

набеждаване или клевета

Мнениеот erfvcd » 29 Апр 2016, 11:54

Моя роднина продаде имот на наша далечна родственица и почина аз пуснах жалба относно средствата платени по сделката които не са минали праз банка и сделката е фиктивна .В разследването на прокуратурата купувача декларира че моята роднина го е потърсела да му продаде имота и това и е била последната воля и са и платили сумата и съм пуснал жалбата тъй като съм недоволен от сделката .След като не им повдигнаха обвинения намерих нотариална покана от моята роднина към купувачите която са получили в която тя казва че е измамена от тях не и са платено нищо и е излъгана като е сменен нотариуса при които е изповядана сделката като е искала да е продажба с гледане е заплашвана от купувачите.Мога ли да съдя за клевета купувачите че са заблуди ли в разследването на прокуратурата за волята на продавача на имота като са знаели че лъжат и са ме наклевети ли пред държавен орган за целта на жалбата ми към прокуратурата ?
erfvcd
Младши потребител

Re: набеждаване или клевета

Мнениеот teogeo » 29 Апр 2016, 13:40

erfvcd написа:Моя роднина продаде имот на наша далечна родственица и почина аз пуснах жалба относно средствата платени по сделката които не са минали праз банка и сделката е фиктивна .В разследването на прокуратурата купувача декларира че моята роднина го е потърсела да му продаде имота и това и е била последната воля и са и платили сумата и съм пуснал жалбата тъй като съм недоволен от сделката .След като не им повдигнаха обвинения намерих нотариална покана от моята роднина към купувачите която са получили в която тя казва че е измамена от тях не и са платено нищо и е излъгана като е сменен нотариуса при които е изповядана сделката като е искала да е продажба с гледане е заплашвана от купувачите.Мога ли да съдя за клевета купувачите че са заблуди ли в разследването на прокуратурата за волята на продавача на имота като са знаели че лъжат и са ме наклевети ли пред държавен орган за целта на жалбата ми към прокуратурата ?

Нито клевета има тук, нито набедяване :)
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Общи дискусии