начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

режим на свижданес дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

режим на свижданес дете

Мнениеот иванов » 09 Юли 2004, 15:25

Присъден ми е режим на свиждане, като за първи път ми предстои да взема детето при мене за един месец през август. Освен че съм уведомил майката (устно) и съм се разбрал с нея, трябва ли да предприема нещо друго, че да не може да попречи да взема детето?
Благодаря предварително?
иванов

Re: режим на свижданес дете

Мнениеот si_di » 09 Юли 2004, 16:36

Не е необходимо. Правилният израз е режим на лични отношения. Свиждане има само, ако лицето е в някаво заведение с определен режим.
si_di
Младши потребител

Re: режим на свижданес дете

Мнениеот иванов » 12 Юли 2004, 06:42

Добре, през м. август искам да упражня определения ми режим на лични отношения с детето си - един месец през лятото . Трябва ли да пращам някакво уведомление или да предприема нещо друго, така, че да не каже майката после, че не съм бил проявил инициатива и да направи проблем, когато отида да га взема.
Благодаря!
иванов

Назад към Семейни казуси