начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

za reda za otpuskane na lekarstvata za onkibolni

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

za reda za otpuskane na lekarstvata za onkibolni

Мнениеот shosho » 06 Апр 2006, 17:03

Interesyvam se dali niakoi moje da mi kaje kakv po-tochno normativen akt ili podzakonov normativen akt da procheta,za da mi se iziasni po kakav TOCHNO red stava otpuskaneto na lekarstvata za onkobolnite i nai-veche za tova kolko i kakvi sa komisiite,koito reshavat vaprosa s otpuskaneto na lekarstvata!Stava vapros za lekarka,koiato pravi spanki na blizak chovek da si poluchi lekarstvata,mai-problema i e ,che iska da i bytnesh neshto!!Ama nima da i mine nomera!Taka s bolnite hora ne se pravi!Da pechelish ot takova neshto!Kazala e,che za da prati dokumentite v sofia za komisia i triabva nov skener,a toi ima ot minalia mesec,na koito pishe,che se nujdae ot lekarstvata.a za da si napravi nov,taka ili inache triabva da mine oshte dosta vreme,a i posle i dr moje da i hrumne,a vremeto teche....iasno e,che problema e ,da se ide i da se dadat pari.....Zatova pitam,moje li niakoi da mi kaje kakvi naredbi da procheta,za da viadia TOCNIA red za tazi procedura i podrobno izbroenite dokumenti za tazi procedyra!Ako komisiata razreshi lekarstvata s kakav davnosten srok e neinoto reshenie.Vse takiva raboti me interesyvat
shosho
Младши потребител

h

Мнениеот shosho » 06 Апр 2006, 17:47

Molia vi niakoi da mi otgovori!!!Molia vi!!!
shosho
Младши потребител

zdraveite

Мнениеот mjpepelopes » 07 Апр 2006, 14:38

vijte az ne sam advokat no tozi signal ne e li po dobre da go pusnete kam ministerstvoto na zdraveopazvaneto ili kam otdel za borba s korupciqta, za da mogar da se predpriemat merki za tazi lekarka, a otnosno tova koeto tarsite mai trqbva da go potarsite v zakon za zdraveopazvaneto no tova koeto spdelihte s nas go kajete kadeto trqbva za da pomognat na potarpevshiq vi blizak i da predotvratqt badeshti postradali

yspeh za sega
mjpepelopes
Нов потребител

за реда

Мнениеот mjpepelopes » 07 Апр 2006, 15:16

ж лекс.бг ж горната chast na stranicata ima ikona zakoni ot tam vlizash otnovo na zakoni i tam tarsish zakon za zdraveto tarsi glavata za humanna pomoisht
mjpepelopes
Нов потребител

Мнениеот shosho » 07 Апр 2006, 16:12

Blagodaria vi mnogo!!!
shosho
Младши потребител

Назад към Данъчно право