Колеги, много ми е необходима сламка за Пълномощно на английски език. Ако някой може да ми изпрати каквото и да е пълномощно, написано на английски, ще му бъда много благодарна. Адресът ми е: rada7a@lawyer.bg
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пълномощно на английски
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Пълномощно на английски
вие шегувате ли се?
отдавна не съм влизал във форума и виждам, че колегите имат чувство за хумор в повече. Има два варианта - да кажете за какво точно ще се отнася пълномощното (с какви правомощия ще разполага упълномощеното лице) или по-лесното - напишете едно пълномощно на български и го дайте на всяка гаменска преводаческа агенция да го преведе.
отдавна не съм влизал във форума и виждам, че колегите имат чувство за хумор в повече. Има два варианта - да кажете за какво точно ще се отнася пълномощното (с какви правомощия ще разполага упълномощеното лице) или по-лесното - напишете едно пълномощно на български и го дайте на всяка гаменска преводаческа агенция да го преведе.
- Gosho
Re: Пълномощно на английски
До: Gosho
Знаете ли, колега докато Вие се заяждате, други помагат!
Благодаря на колежката, която ми изпрати на е-mailа сламката, а за Вас искам да поясня, че за мен беше важно да видя какви са общоприетите клишета и изрази на английски при писане на пълномощно и след това сама да си го подготвя. Мислете по-позитивно и конструктивно и може би ще се чувствате по-добре!
Знаете ли, колега докато Вие се заяждате, други помагат!
Благодаря на колежката, която ми изпрати на е-mailа сламката, а за Вас искам да поясня, че за мен беше важно да видя какви са общоприетите клишета и изрази на английски при писане на пълномощно и след това сама да си го подготвя. Мислете по-позитивно и конструктивно и може би ще се чувствате по-добре!
- една
Re: za rada
ako o6te vi triabva pulnomo6tno zvunnete mi utre kum 9.00 na 951 6937 - adv.Petrov
- rondo
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Discussions in English
|
|