начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Пълномощно на английски

Message board for English speakers

Пълномощно на английски

Мнениеот една » 16 Ное 2004, 13:28

Колеги, много ми е необходима сламка за Пълномощно на английски език. Ако някой може да ми изпрати каквото и да е пълномощно, написано на английски, ще му бъда много благодарна. Адресът ми е: rada7a@lawyer.bg
Благодаря Ви предварително!
една

Re: Пълномощно на английски

Мнениеот Gosho » 16 Ное 2004, 15:21

вие шегувате ли се?

отдавна не съм влизал във форума и виждам, че колегите имат чувство за хумор в повече. Има два варианта - да кажете за какво точно ще се отнася пълномощното (с какви правомощия ще разполага упълномощеното лице) или по-лесното - напишете едно пълномощно на български и го дайте на всяка гаменска преводаческа агенция да го преведе.
Gosho

Re: Пълномощно на английски

Мнениеот една » 16 Ное 2004, 16:15

До: Gosho
Знаете ли, колега докато Вие се заяждате, други помагат!
Благодаря на колежката, която ми изпрати на е-mailа сламката, а за Вас искам да поясня, че за мен беше важно да видя какви са общоприетите клишета и изрази на английски при писане на пълномощно и след това сама да си го подготвя. Мислете по-позитивно и конструктивно и може би ще се чувствате по-добре!
една

Re: za rada

Мнениеот rondo » 16 Ное 2004, 18:53

ako o6te vi triabva pulnomo6tno zvunnete mi utre kum 9.00 na 951 6937 - adv.Petrov
rondo

Назад към Discussions in English