gudio написа:satir написа: ...
... Тогава вече може да триеш мненията ми на воля.
трия потни кунки..... и те сега ще изтичам за гъбичка.....
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
gudio написа:satir написа: ...
gudio написа:satir написа: ше зема да стана един як модератор и ше ви Изтрия спамерските постовеспамери със спамери такива... за вас ИЦКЮ нема ли ве???
Рецептата е известна - започни да се тръшкаш, да протестираш против произвола на модераторския башибозук, как продават личните ти данни на "Илиянци", отправи предизвестие, започваш един трагичен "countdown" - "
![]()
![]()
остават ми още...подсмрък... 5,4,3,2... дена"... Пусни или възобнови онази анкета, в която да се види какво социално зло са модераторите и ... накрая ще те направят модератор само и само да мирясаш. Тогава вече може да триеш мненията ми на воля.
satir написа:gudio написа:satir написа: ...
ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа: ...
Честно казано, имаше един момент satir, в който щях да Ви питам открито, ако станете модератор, ще ли се наемете и ще ли успеете да направите форума читаем и щях да Ви предлагам за поста, защото сега действащите модератори, да ме прощават, не се справиха блестящо в това отношение /гледам, че имате доста прилична грамотност, компютърна нека я наречем/. Обаче някой ме зарадва и вчера /с леки изключения/ и днес някак пак е приятен форума...
А, и да питам, ако на poli g и gudio постингите са спам, туй Вашето, което съм цитирала, какво е?И не е ли за лични ...
satir написа:ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа: ...
Честно казано, имаше един момент satir, в който щях да Ви питам открито, ако станете модератор, ще ли се наемете и ще ли успеете да направите форума читаем и щях да Ви предлагам за поста, защото сега действащите модератори, да ме прощават, не се справиха блестящо в това отношение /гледам, че имате доста прилична грамотност, компютърна нека я наречем/. Обаче някой ме зарадва и вчера /с леки изключения/ и днес някак пак е приятен форума...
А, и да питам, ако на poli g и gudio постингите са спам, туй Вашето, което съм цитирала, какво е?И не е ли за лични ...
a аз мисля че е повече от очевидно че се шегувам.
върл противник съм на триенето намнения, но кои ме пита мене???
а и никакво желание нямам да модерирам... никакво
уффффф... пак едит: хей защо само компютърна... аз все пак съм магистър.... нека имам няколко грамотности !!! става ли?
ianeva написа:satir написа:ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа: ...
a аз мисля че е повече от очевидно че се шегувам.
върл противник съм на триенето намнения, но кои ме пита мене???
а и никакво желание нямам да модерирам... никакво
уффффф... пак едит: хей защо само компютърна... аз все пак съм магистър.... нека имам няколко грамотности !!! става ли?
Нищо против всичките Ви грамотности /ама и дума/, но ако във втората ми част постинга ми беше закачка /съжалявам, ако другояче сте ме разбрали/, то в първата, в един момент беше не просто сериозен, а абсолютна необходимост. Как да е, за момента положението явно е овладяно, та ще поживеем и видим ...
poli_g написа:Забелязвам, да проявяваш нездраво любопитство към моята особа... но, да ти кажа - храниш излишно чувства!
![]()
Нямам намерение да се търкалям с теб в калта- имам известни опасения, че ще ти е приятно!
А, това, не бих допуснала!![]()
п.п. Саше-е-е, не си въобразявай!
poli_g написа: Поизтупай се и продължи напред...
Не ми е ясно, защо тъпчеш на едно място?
ех че куот...satir написа:ianeva написа:satir написа:ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа:
...
...
...
"ДА ЖИВЕЙ...!!!"
spydoctor написа: КЛОУНИ, не се самозабравяйте !![]()
![]()
![]()
neonato написа:Мдаааа, влизам и какво гледам, група петнисти хиени нападнали заека Поли на тема Ренегат Модератор и го дразнят, белким си ходи по живо, по здраво. Имало май и ПО-модератори от другите, така разбирам ?
Пък и сега забелязвам, че ми се спряга истинското име - да взема да се смутя нещо, засрамя...
portokal написа:Пък и сега забелязвам, че ми се спряга истинското име - да взема да се смутя нещо, засрамя...
Ами щом те притеснява, изтрий го, бе, Сашеее! Модератор си все пак.![]()
Няма да се сърдя, ако си изтриеш името от това ми мнение, но само ако го изтриеш и от другите мнения в темата. (-;
гъдьо не е лош, само е дребнавmi_lena написа:neonato написа:Мдаааа, влизам и какво гледам, група петнисти хиени нападнали заека Поли на тема Ренегат Модератор и го дразнят, белким си ходи по живо, по здраво. Имало май и ПО-модератори от другите, така разбирам ?
Не. Модераторите се делим на:
а/ - "лоши" (Гъдьо, Революшън, аз, Ковачев, Систем и пр.), които се скъсахма да даваме обяснения, че модераторът не е властолюбива кръвожадна петниста хиена, ровеща от лошотия из чуждите тайни.
б/ - "ни лук яли - ни лук мирисали" чувствителни, наивни зайци, които никога не се извиняват, защото винаги са виновни другите.
Р.S. Ха да ни е честит чисто новият спамър!
Лек и приятен ден на всички
satir написа: гъдьо не е лош, само е дребнави нищо не разбира от ИзпълнителноПроизводство
![]()
![]()
![]()
а
и не приема съвети
gudio написа:satir написа: гъдьо не е лош, само е дребнави нищо не разбира от Интернет Протокол
![]()
![]()
![]()
а
и не приема съвети
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта