начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Спонсорство и реклама

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Спонсорство и реклама

Мнениеот to6o4033 » 17 Авг 2010, 17:02

Може ли някой да ми даде съвет, сина ми е на 18години,ученик и активен спортист. Учи в спортно училище. Наш познат желае да го подпомогне финансово.Може ли някой да каже как е по-изгодно за двете страни- с договор за реклама, спонсорство или нещо друго.Благодаря прадварително!
to6o4033
Нов потребител

Re: Спонсорство и реклама

Мнениеот TheOldMan » 17 Авг 2010, 21:27

За сина ви ще е по-изгодно да го подпомагат без никакъв договор :)
Аз лично не мога да си представя как може да се подпомогне все още неизявил се спортист, без той да се зароби. Докато е в училището, никой няма да му разреши да носи екип с рекламни материали на него - той все още е "собственост" на спортното училище и ще се състезава от негово име и за негова слава. А познатия ви едва ли иска да спонсорира цялото спортно училище ...
А да се подписва договор за споснсорство срещу някакви евентуални бъдещи рекламни изяви на сина ви... никой не знае какво ще стане след няколко години със спортните му постижения, за съжаление.
А ако сина ви е в някакъв колективен спорт, просто няма начин за индивидуализиране на един спортист - всички носят еднакви екипи :)
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Re: Спонсорство и реклама

Мнениеот toni_sf » 18 Авг 2010, 08:12

Това е наистина много сложно, аз направих боксов клуб за деца за да ги прибера от улицата ,наех зала , почнаха да си тренират ,и след година поискаха да ходят и на състезание да видят какво са научили ,колко фирми сьм обиколил за спонсорство не ме питайте, добре че са родителите та ако могат да отделят в годината за поне едно съзтезание за детето си, :D да ходихме на състезания и си плащахме всичко от джоба
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Данъчно право