начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ С БАРКОД

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ С БАРКОД

Мнениеот nejurist » 05 Фев 2011, 14:56

Попълних успешно данъчната си декларация с баркод. Изписа ми се, че нямам грешки. Нямам принтер и искам да я разпечатам на друго място. Натиснах бутона "генериране на файл" и пратих този файл във флаш памет. Това, което се образува там ме праща в интернет браузър, когато искам да го отворя.

Някой може ли да ми каже, моля, къде сгреших и как да продължа!
nejurist
Нов потребител

Re: ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ С БАРКОД

Мнениеот kontrol » 08 Фев 2011, 03:39

Това въпрос за форума по данъчно право ли е? НАП имат и техническа поддръжка по имейл. На сайта на НАП има, освен декларацията, и ръководство към нея - RTFM - особено стр. 9 и 26 от същото.
В случая не е необходимо да използвате бутона "Генерирай файл", достатъчно е да save-те на целевото системно устройство (или съотв. първо съхраните и после преместите).
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
kontrol
Активен потребител

Re: ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ С БАРКОД

Мнениеот nejurist » 14 Фев 2011, 14:53

Благодаря за отговора, въпреки че въпросът ми беше off-topic.
Всъщност точно така и направих и успях.
nejurist
Нов потребител

Назад към Данъчно право