начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Съкращение или молба за напускане

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съкращение или молба за напускане

Мнениеот maan73 » 25 Юли 2012, 20:08

Здравейте. Искам да ви попитам нещо, тъй като не съм съвсем наясно. Видях, че има подобна тема тук, но аз имам малко по-различен въпрос.
Поради това, че фирмата няма достатъчно поръчки и съответно пари, са решили да ме освободят, като ми предлагат да е по взаимно съгласние. Четох, че имам право на обещетение, но честно казано не вярвам, че ще го получа. Това, което ме интересува е дали ако е по взаимно съгласие имам право на парични обещетения за безработица от бюрото по труда, като трудовият ми стаж е 13 месеца и бях на половин работен ден.
И по кой член бихте ме посъветвали да стане освобождаването.
Благодаря ви за помощта.
maan73
Нов потребител

Назад към Трудово право