начало

Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС Градският съд отказа да впише първото решение за изключване на Делян Пеевски от ДПС

помощ неизплатени заплати

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помощ неизплатени заплати

Мнениеот dinko124 » 09 Сеп 2012, 16:19

Здравеите работодателя ми има дами дава 6 заплати и командировки близо 3500лв ми дължи ,плащал е осигуровките на заплатите проверих в нап ,назначен съм на трудов договор чл.68,ал1,т.2 как да постъпя мога да напусна поради неизплатени заплати без предизвестие ,чува се 4е ще затваря фирмата и може даме съкрати фирмата е от холдинга на главболгарстрой
dinko124
Младши потребител

Re: помощ неизплатени заплати

Мнениеот wladi » 09 Сеп 2012, 22:15

Щом е Главболгарстрой, поне ще имате сигурност, че ще си получите парите щом са начислени.
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Мнениеот borini » 15 Окт 2012, 20:57

Здравейте,
Моят казус е подобен.Аз също имам неизплатени 6 заплати,но при мен ситуацията е ,че тригодишния срок за обжалване наближава!Периода на дължимите заплати е ноември 2009-април 2010 г.Въпросът ми е тъй като месеците са поредни,кой срок за обжалване е миродавен ,т.е. мога ли например през април да заведа дело за целия период или губя правото за обжалване за предходните месеци!Благодаря ви предварително!
borini
Младши потребител

Мнениеот rts » 16 Окт 2012, 12:41

Все още не сте изгубили нищо. Наемете си адвокат, няма да се спарвите без него. С адвоката си обсъдете въпросите по делото.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право