начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Два ТД едновременно,възможно ли е?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Два ТД едновременно,възможно ли е?

Мнениеот ivanpetrov9758 » 19 Апр 2013, 18:26

Здравейте,това е първият ми пост тук и искам да Ви поздравя за прекрасния форум.
Имам задачка за решаване, но тя не е от моята компетенция. И на кратко,работя в строителна фирма на трудов договор,проблемът е ,че сега нямаме работа и реално не работим. А, между другото ми се открива възможност да стана подизпълнител на друга строителна фирма. Но ако приема офертата трябва да си регистрирам фирма на мое име и тогава реално ще имам два ТД едновременно.
Това проблем ли е ,или ако да, има ли рещение?
Благодаря на всички откликнали, предварително.
ivanpetrov9758
Нов потребител

Re: Два ТД едновременно,възможно ли е?

Мнениеот neutralen » 19 Апр 2013, 19:21

:D Ако си откриете фирма на свое име, това няма да бъде "втори" ТД. Така че действайте. :D
neutralen
Активен потребител

Re: Два ТД едновременно,възможно ли е?

Мнениеот ivanpetrov9758 » 19 Апр 2013, 21:10

neutralen: Благодаря Ви , за бързия и качествен отговор.
Дотук добре. :D Но искам да назнача във моята фирмата и хора от старата фирма. И реално те вечи ще имат втори ТД. А,сега как се процедира :?:

Намерих отговора в две -три теми по-на доло:
viewtopic.php?f=14&t=54252

А,има ли и друг вариянт ако не ги пуснат в неплатех отпуск.Мисля ,че тях няма да ги пуснат,но няма и на работа да ги извикат. :?:
ivanpetrov9758
Нов потребител

Назад към Трудово право