начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Относно молба за преназначаване

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Относно молба за преназначаване

Мнениеот venko18 » 03 Юли 2013, 19:38

Здравейте
Въпроса ми е следния - Мога ли да пусна МОЛБА ЗА ПРЕНАЗНАЧАВАНЕ, докато съм в болнични?
Благодаря предварително за отговора!
venko18
Младши потребител

Re: Относно молба за преназначаване

Мнениеот planinaot » 09 Юли 2013, 11:05

venko18 написа:Здравейте
Въпроса ми е следния - Мога ли да пусна МОЛБА ЗА ПРЕНАЗНАЧАВАНЕ, докато съм в болнични?
Благодаря предварително за отговора!

Няма пречка да подадете молба за преназначаване докато сте в болнични. Въпросът, който възниква е дали с излизането си от вкъщи нарушавате предписанията на лекаря дадени в болничния лист, което може да се превърне в проблем пред работодателя.
Ако имате подобни притеснения отправете своята молба чрез препоръчано писмо с обратна разписка.
planinaot
Младши потребител

Re: Относно молба за преназначаване

Мнениеот venko18 » 15 Юли 2013, 13:22

Много благодаря за отговора
venko18
Младши потребител

Назад към Трудово право