начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

отнемане на родителските права на шизофреник

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

отнемане на родителските права на шизофреник

Мнениеот alexbont » 01 Дек 2013, 17:31

Сестра Ми е омъжена в Испания от 10 години за испанец.Единствената и дъщеря от предишен брак е болна от шизофрения .Преди да замине племенницата ми,при сестра ми в испания живееше със мъжът си на съпружески начала в българия.След Като заминаха в испания заедно със двете си деца,се разделиха.Племенницата ми изгони бащата на децата си,заради други които не я познават,и я въвличат във действия които застрашават живота на децата.Сестра ми е безсилна,и се страхува че ако опита да изпрати дъщеря си,за българия,ще отведе и децата,а на нея не може да и се има доверие.Сестра ми е едва на 43 и вече се разболява от действията на дъщеря си.Бащата на децата е съгласен да преотстъпи родителските права на сестра ми.Въпросът ми е как сестра ми може да отнеме родителските права на дъщеря си ?? благодаря
alexbont
Младши потребител

Re: отнемане на родителските права на шизофреник

Мнениеот REVOLUTION » 01 Дек 2013, 17:51

Това в Испания как може да стане , едва ли в български правен форум може да Ви се отговори.
Трябва да се консултират с испански адвокат.
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Гражданство