![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Според мен, във всяка професия си има наложили се, доказани в практиката методи за измъкване от положение "Ейиии, тука се о.р.хме, тцъ тцъ тцъ".
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
bird_of_paradise написа:Виновен е! За ...
bird_of_paradise написа:Абе, разпнете го доктора, какво му се обяснявате!![]()
Виновен е! За световната криза, за глада, за нелечимостта на болестите, за липсата на ел. правителство у нас, заради НОИ, НАП, МВР, МЗ, общини, заради 3-те телевизора на пишещия ни събрат, заради всяка лелка на гише... и каквото се сетите там.
Недоволството на електората го посочи за главен обвиняем.![]()
Guilty!
Ох, добре, че пощадихте вечния заподозрян "магистрати и адвокати", но не е късно и за това да е виновен.![]()
п.п. Извинете, но като ви чета и наистина се чудя къде живеете и се запитах как ли гласувате на избори ( т`ва само `щото темата доби лек политически оттенък).
И друго, ама не е за публичното.
kuzdov написа:Драги ми Смехурко, що си мислиш, че всички ядат доматите с колците? Пределно ясно е, че припечелваш, като препродаваш крадени вещи. Това как да е, все някога ще си платиш за тарикатлъка. Все някога някое от приятелчетата ти, дето те снабдява ще изгърми и ще те повлече и тебе. Ама ме изумява наглостта ти да се жалиш публично, че са ти взели краденото....
P.S. И не знам сутрин като се погледнеш в огледалото, не ти ли се драйфа от физиономията на оня отсреща? Щото за да изкарате едни бързи 100-200 лв. ти и тия, дето "не си знаел", че са кримиконтингент, съсипвате живота на някого, който вероятно е теглил заем при убийствени лихви за да си зарадва детето или просто да се почувства и той бял човек...
represiranotu6aci написа:Преди около 2 месеца тръгнах да си продавам телевизора от стаята и да си слагам друг. Човека, на който го продадох е мой приятел и е криминално проявен... Та излизаме от нас с телевизора и навън дебне цял отряд куки. Ставали някакви домови кражби и хайде в районното за обяснение и 24 часа в миризлива килия...
...
Дойдоха в нас за претърсване и ми взеха и трите телевизора от 3-те стаи. Нямал съм документи за тях. Естествено, че нямам.
TheOldMan написа:Какво значи "безработен"? Не е ли един адвокат "безработен" тогава, когато няма дело?
TheOldMan написа:.....
(ако го "играете" адвокат).
TheOldMan написа:Ами ако пък ги плаща? Ако пък и започналия темата си е платил данъците? Всичките, до един?
TheOldMan написа:Или там ... представяте си ги само като касички, абстрахирайки се от деянията които са извършили. Къде отиде "Всеки е невинен до доказване на противното"? Или дефиницията се отнася само за платежоспособните индивиди?
TheOldMan написа:Не може да се изхожда о презумпцията, че ако човек не фигурира в някаква ведомост за заплати, то той не може да притежава 3 телевизора.
kuzdov написа:Не бе, ти просто обичаш плазми. Толкова, че се запасяваш и за старини. И вероятно си безработен, ама си носиш по 300 лв. джобни за кафенце. Вярвам ти...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 42 госта