начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Спечелване на Търг и неосребряване

Дискусии на тема съдебната власт в България

Спечелване на Търг и неосребряване

Мнениеот genchodraganov » 14 Фев 2015, 20:41

Здравейте съфорумци!
Виждам че има тук доста юристи,та затова реших да пусна тази тема и дано съм уцелил раздела.

Проблемът е следният:
Участвах в търг за хладилно ремарке за ТИР и го спечелих,но тъй като е заключено в частен двор и немога да влеза самоволно да си го закача и да си го взема,защото е престъпление,говорихме със съдия-изпълнителят който обяви търгът да насрочи дата за изземване на ремаркето с полиция.Каза като определим дата ще ти се обадим.Междувременно след като човекът в който е ремаркето след като разбра че искам да го взимам му свали номерът и сега съдия-изпълнителят вика "Сега трудно ще докажем че е точно това ремарке" :shock: и аз му викам ами то ако стои още малко може и да изчезне и после какво правим? "–Обевяваме го за откраднато и чакаме" :shock:
Целият този цирк почна към края на ноември.И всеки път едно и също при обаждане или ходене до съдия-изпълнителят-"Ще насрочим дата за изземване с полиция,само да се разберем кога да е с човека на когото е имотът,където е ремаркето" И това продължава вече 3-ти месец,чакаме за насрочване на дата,чакаме,чакаме,чакаме....
Какво мога да направя в случаят освен да чакам и немога да разбера какво имам да чакам-спечелил съм търга а немога да си взема ремаркето?! :shock:
Взех да си мисля да се консултирам с адвокат и ако каже че имам право да съдя съдия изпълнителят.
Какви са тези закони и съдии не мога да разбера,то май затова сме на това дередже Бг,защото законитени същите като тези които трябва да ги спазват и да си вадят хляба с тях.
genchodraganov
Нов потребител

Re: Спечелване на Търг и неосребряване

Мнениеот lawchoice » 14 Фев 2015, 22:25

Здравейте,
Отделете малко време и се консултирайте с адвокат.

Молба към администраторите на форума:
Моля, създадения от мен профил да бъде изтрит. След като видях какви неща се коментират в темата относно обявените конкурси за младши съдии и младши прокурори за 2015г. (какъв е размера на залата, в която се провежда изпита и многобройните искания за изпращане на материали за изпита) ми става ясно, че просто съм един изцяло заблуден индивид относно позитивното развитие на системата. Вместо да си гледам твърдата заплата и стаж се занимавам с глупости.
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител

Назад към Съдебна власт