![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
П.п Понеже знам че е от значение за кой град става въпрос,и също в кой ВУЗ се следва или е завършен , ще дабавя че конкретно аз се интересувам за София а моят ВУЗ е НБУ
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
petrov88 написа:Здравейте колеги понеже не видях подобна тема пускана на скоро, а вече стандартите за живот са малко или много по различни от колкото преди 4/5/6 години, реших да "възродя" важната за всеки завършващ юрист , а имено каква заплата получава един юрист в град София ( за пример ) без да притежава някакъв сериозен опит или по-зле да няма никакъв.Понеже този въпрос е важен за мен ( а предполагам и за други колеги) се надявам да пишем сериозни и реални неща. Ако има проблем с естеството на темата моля да бъда извинен![]()
П.п Понеже знам че е от значение за кой град става въпрос,и също в кой ВУЗ се следва или е завършен , ще дабавя че конкретно аз се интересувам за София а моят ВУЗ е НБУ
Melly написа:..... работно време от 08:00 до 17:00 часа плюс/минус 1 час примерно, .... гарантирано неполагане на труд в почивни дни и дни на официални празници (за сведение такива са около 164 дни в годишен разрез от общо 364 дни), вкл. привилегията на слаб контрол от по-горестоящите адм. ръководители по изпълнение на възложените задачи - общо взето - "пей сърце". В такъв един сектор, колкото и да ти се вижда ниска РЗ, напрано си е "екстра"....
ivanov_p написа:Момичето е право да съди университета! Прибрали са й парите със заблуждаваща реклама. Същото става и тук. Убеждават се много млади хора да кандидатстват, а на практика реализация има за 2-3%, като държавни служители, 4-5% юрисконсулти и 10-12% адвокати, които ще започнат да печелят след 10-12-15 години работа, поне 5 от които на средна заплата от 500 лв. Това кой го казва?
Не само не го казват, а губят времето на студентите 5 години, за нещо което не иска повече от две години учене. Две години - общ държавен изпит за завършено образование, 2-3 години практика - държавен изпит за пълни права да работиш.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 44 госта