начало

Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет

Преструктуриране на фирма

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преструктуриране на фирма

Мнениеот susanward1 » 30 Авг 2016, 21:12

Здравейте,
имам малка фирма в сферата на търговията. Персоналът е от няколко години и не изпълнява задълженията си според очакванията. Смятам да изготвя нови трудови договори и длъжностни характеристики, в които да включа повече задължения и отговорности на персонала - така нареченото преструктуриране.
Въпросът ми е какво да направя, ако откажат да ги подпишат?
Мога ли да ги съкратя по някакъв член защото са отказали и какви обещетения трябва да се изплатят?
Ако нищо не искат да подпишат какво става?

Интересува ме за да мога да преценя дали да действам подло с преструктуриране или да предложа чл.331 на част от тях, за да си спестя главоболия?

Благодаря предварително!
susanward1
Нов потребител

Назад към Трудово право