начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Прекратяване на договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на договор

Мнениеот sunsh1ne » 29 Сеп 2016, 23:19

Здравейте,
Тъй като предполагам в най-скоро време ще ми прекратят договора искам да знам какво ще се случи след това. Договора е трудов сключен на основание чл.107 във връзка с чл. 68 ал. 1 т.2 и чл. 70 от Кодекса на труда.
Предполагам, че след като се върне колежката която замествам ще ми прекратят договора. Интересува ме в този случай дали имам право на обезщетение от борсата и ако да в какъв размер.

Благодаря предварително!
sunsh1ne
Нов потребител

Re: Прекратяване на договор

Мнениеот katerinakuch » 04 Окт 2016, 19:20

Да, имате право на обезщетение.
katerinakuch
Активен потребител

Re: Прекратяване на договор

Мнениеот sunsh1ne » 05 Окт 2016, 14:08

Благодаря много за отговора, но все пак ми трябват и подробности. В какъв размер е и по кой член трябва да се прекрати за да го получавам.
Благодаря!

katerinakuch написа:Да, имате право на обезщетение.
sunsh1ne
Нов потребител

Назад към Трудово право