начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Право на дострояване

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Право на дострояване

Мнениеот nen4oo » 05 Яну 2017, 12:46

Здравейте,
Живея в къща близнак, като едната половина на близнака е собственост на моята баба, а аз и чичо ми имаме по 1/6 от къщата. С другият близнак, нямаме разделение на земята върху която е построена къщата, но всеки си има нотариален акт за собственост на сградата и двете половини са с отделни адресни регистрации. Имам желание да достроя една стая около 12-14 квадрата. На скицата от кадастъра излизат, като съсобственици всички - и от двете къщи (т.к не е разделен имотът). Казаха ми, че за да достроя каквото и да било в двора, ще ми трябва разрешението на всички съсобственици.
Въпросът ми е как точно да се документира това съгласи, което да приложа към визата за проектиране.
И какви са допустимите разстояния между сградите.
nen4oo
Нов потребител

Назад към Общи дискусии