начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Купувача се крие....

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Купувача се крие....

Мнениеот tania_vas1 » 26 Май 2017, 15:50

Здравейте, при мен възникна следната неприятна ситуация: Продадох собствения си автомобил на човек, който вече 5-6 месеца не "намира време" да посетим нотариус, за да се прехвърли МПС-то на негово име. Нямаме подписан предварителен договор за покупко-прдажба. Големия талон и всички останали документи са в мен. Как да постъпя? Ходих в полиция и от РПУ-то ми отговориха, че нищо не могат да направят....Възможно ли е да нямам права??? Има много теми за криещи се продавачи, но на подобна като моята ситуация не попаднах. Моля помогнете ми!!!
tania_vas1
Нов потребител

Re: Купувача се крие....

Мнениеот barakuda » 26 Май 2017, 15:58

Първо - научи пълния член. Второ - обяви таралясника за откраднат. Трето - мисли малко следващия път.
barakuda
Потребител

Мнениеот tania_vas1 » 26 Май 2017, 16:33

Приемам забележката и съвета. Благодаря! :)
tania_vas1
Нов потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Май 2017, 17:32

Имате права, но зависи дали сте бил подведен по някакъв начин от купувача, какви са били уговорките помежду ви, платена ли е определена парична сума за автомобила и др. В зависимост от всички факти и обстоятелства може да бъде преценено дали има смисъл да подавате жалби срещу купувача или не.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Общи дискусии