начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

grajdanstvo

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

grajdanstvo

Мнениеот Suky Jaky » 11 Апр 2003, 12:38

Moga li da polucha grajdanstvo, na osnovanieto, che diado mi e podanik na syotvetnata dyrjava, a bashta mi e pochinal ?
Suky Jaky

Re: grajdanstvo

Мнениеот bgjurist » 11 Апр 2003, 15:54

Малко трудно, но не е невъзможно. Опитайте да получите и другото гражданство, без да се отказвате от българското си.
bgjurist
Потребител

Мнениеот Тета » 11 Апр 2003, 19:49

Уточнете , за коя държава става дума. Вскяка държава си има собствен закон за гражданството.
Тета

Мнениеот helper » 12 Апр 2003, 00:33

Р.България не признава двойното гражданство - или си български или си чужд
helper

Мнениеот Louis Deney » 12 Апр 2003, 11:58

Stava vapros za Dania, Ispania, Francia. Ako moga da polucha grajdanstvo, bih iskala da razbera kakvi postypki triabva da napravia i kade? Kakto i kakvi dokumenti sa nujni?
Louis Deney

Мнениеот Suky Jaky » 12 Апр 2003, 12:01

Znaia za dosta sluchai, v koito sled poluchavane na grajdanstvo, si vryshtat bylgarskoto i sa s dve otdelni grajdanstva!
Suky Jaky

Мнениеот Suky Jaky » 12 Апр 2003, 12:03

Az ne iskam da se otkazvam ot bylgarskoto si grajdanstvo i ako polucha drugo, dori i da triabva da se otkaja ot nego, shte si go vyrna vednaga sled tova!:)
Suky Jaky

Мнениеот Suky Iaky » 17 Апр 2003, 09:06

No kakvi postypki triabva da napravia i kade, za da polucha drugo grajdanstvo? V posolstvoto na syotvetnata dyrjava li? Stava vapros za Dania, Ispania, Francia, USA.
Suky Iaky

Мнениеот Suky Iaky » 17 Апр 2003, 09:11

Stava vapros za Dania, Ispania, Francia, USA. Bihte li mogli da mi kajete kakvi dokumenti sa nujni i kym kogo da se obyrna za da se zadeistva procedurata za drugo grajdanstvo!
Suky Iaky

Назад към Гражданство