начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

dokumenti za patuvane na dete

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

dokumenti za patuvane na dete

Мнениеот antoanita » 09 Мар 2004, 15:06

niakoi moje li da mi kaje dali az kato buglarska grajdanka, jiveeshta v germania, s dete, nemski grajdanin i saprug sashto nemski grajdanin, moga da patuvam s deteto si do BG i obratno bez deklaracia, che majat mi e saglasen da patuvam s deteto bez nego. zashtoto spored tova, koeto cheta, za deca, BG grajdani e neobhodima notarialno zaverena deklaracia ot drugia roditel, no pri nas kak e? Mnogo shte sam blagodarna, ako niakoi mi kaje kak stoiat neshtata
antoanita

Re: dokumenti za patuvane na dete

Мнениеот donna2 » 09 Мар 2004, 17:32

в закона изискването е за бъл.граждани ,а вашето дете не е /германия не допуска двойно гражданство / При вас следва да се приложи немския закон ,но бих ви посъветвала най-добре за да сте сигурни да се обърнете към гранична полиция ,ако имат някакви изисквания те ще ви отговорят.
donna2
Потребител

Назад към Гражданство