начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Sreshta za 16 april?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Sreshta za 16 april?

Мнениеот hebigatsu » 14 Апр 2003, 19:39

Вече започвам да се гриза от яд, че няма да мога да дойда, но на 16-ти цяла сутрин съм в дела, а като приключа, до София не мога да стигна. Обещайте, че ще пиете и за мене!!!!!????????????????
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот atanas.tassev » 14 Апр 2003, 22:07

Дами и Господа,
Няма майтап. Имаме резервирана маса в Ел Корасон след 19 часа на 16 април 2003 година. Лично се срещнах с управителя. Всичко е уредено. Дори ако е необходимо ще изключат музиката според желанията на компанията. Ще присъства лично управителят на заведението, който ще се грижи за нашия комфорт. Беше така добър и си даде дори личния телефонен номер.
Чакам ви всички там и си носете резервен черен дроб!

Специално за hebigatsu! Няма да свършим в седем и тридесет. По-добре ела късно отколкото никога! Чака ме те!
atanas.tassev
Нов потребител

Мнениеот kpy » 15 Апр 2003, 01:22

Аз съм човек, който не участвува активно във форума и не е активен член на очевидно формиралото се тук общество. Според Вас има ли смисъл да идвам или Вие сте си самодостатъчна компания. Очаквам реалистичен отговор.
kpy
Потребител

Мнениеот remo » 15 Апр 2003, 04:15

За kpy !!!

Официално Ви упълномощавам да ме заместите на сбирката, разбира се ако желаете! След първото Ви посещение, ще разберете, дали е имало смисъл да се срещате с нови, млади, красиви и високоинтелигентни юристи от всички сфери на правото, които освен всичко са и неповторими купонджии!!!

За hebigatsu,

засега сме двама отцепници, но за мен все още съществува вероятността да повторя номера от 01.04.2003г.! На теб обаче ти се отдава случай да организираш нещо с колегите от Варна.

За ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,

ако не се видим - ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ и не си лягайте преди да се приберете в къщи! ;-)))) Да ви е сладка хапката и пийката, и да е право пропорционална по количество на моите килограми! Силно се надявам събитието да бъде отразено по подобаващ начин, за да можем да се насладим и ние! ;-))))
а ако се видим-м-м-м-м-м-м..............!!! ;-))))
remo

Мнениеот bgjurist » 15 Апр 2003, 11:13

Ако помня, ще ти разкажа!
bgjurist
Потребител

Мнениеот Маева » 15 Апр 2003, 12:57

Бих желала да дойда, но на 17-ти рано сутринта за първи път ще имам заседание на открито - насрочен ми е оглед на място, плюс разпит на вещи лица - тройна експертиза, плюс разпит на четирима свидетели само като се замисля за секретарката, която ще води протокола - лошо ми става. По-добре е да съм свежа, но за следващия път (дано да е скоро) ще дойда. А може и вие да дойдете - в Пловдив.
Маева

Мнениеот Маева » 15 Апр 2003, 12:58

ЗАБРАВИХ да ви пожелая весело прекарване!
Маева

Мнениеот BezDna » 15 Апр 2003, 14:56

Хехх миличките съдийки, Ремо ще им скъса ръчичките от целуфове. Чудно ми е дали го бива и в танците :))
BezDna

Мнениеот BezDna » 15 Апр 2003, 15:05

Аз също съм в дело, едно, ама голямо и гадно. Ти поне си ходил вече и даже знаеш къде е туй пусто "сърце" дето се събирате. Аз и това няма да узная, но от мъка още няма да си посягам на живота . Щом кат се събирате през работно време, ще взема да посетя купона на Иван Григоров, дето го дава в съдебната палата на 18.04.2003.
BezDna

Мнениеот bgjurist » 16 Апр 2003, 10:20

Ама ние не се събираме, за да се прекарваме... По-правилният термин е "изкарване". Мерси за пожеланията; весело ИЗКАРВАНЕ и на теб! >-І ;-)
bgjurist
Потребител

Sreshta za 16 april?

Мнениеот atanas.tassev » 16 Апр 2003, 14:11

Честит празник на всички!
Това е форумът с най-много изказани мнения. Защото темата е значима!
Елате и стойте кой колкото може и пийте кой колкото може и ,,,,Нека правото е с вас!
Очакваме ви!
atanas.tassev
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии